PRESSRELEASE      OKTOBER      2018
 

CRAFT STUDIO - Betong i unik utformning

Hårda material möter mjuka former...

Craft Studio formger betongprodukter för hem, trädgård och offentliga utrymmen. Föremålen är tillverkade för hand i Sverige med fokus på genomtänkt funktion och hållbar design.

Företaget startades i år av Anna Christians och Josefin Pålsson och har sitt ursprung i Annas betonggjuteri i Skokloster. Duon brinner för att bevara och utveckla hantverkstraditioner och låter gamla metoder möta nya idéer.

Tack vare det naturliga materialet och den småskaliga produktionen har varje produkt en naturlig charm och unik karaktär. Förutom en kollektion av inredningsföremål och smycken så genomförs även skräddarsydda projekt och tillverkning av helt unika föremål. Allt i betong, såklart!

Snart finns Craft Studios produkter i butiker i Sverige, Island och USA - och förhoppningsvis fler länder, inom kort.

HITTA CRAFT STUDIO HÄR

Duon bakom Craft Studio

Våren 2018 lanserade Anna Christians och Josefin Pålsson det gemensamma företaget Craft Studio - ett nytt koncept, men med många års erfarenhet av hantverk och betong i ryggen.

Anna är formgivare och nominerades 2012 till Formex Formidabel i samband med sin första inredningsserie i betong. Rötterna från Dalarna - där saker vårdas och bevaras i flera generationer - återkommer ofta i hennes skapande.

Josefin har många års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring från olika branscher. Förutom nyfunnen kärlek till betong så arbetar hon i keramik och silver. Det är just kombinationen av bådas kompetens och fokus som driver Craft Studio framåt.

För mer information, högupplösta bilder eller produktlån till fotograferingar, kontakta Mia Bolin på Tres PR.
Tel: 070–983 88 55   E-post: mia@trespr.se
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hemsida
Hemsida
E-post
E-post
Tryck här om du vill sluta få e-post från oss *|REWARDS|*