PRESSRELEASE      OKTOBER      2018
 

Smycke med viktigt syfte

CRAFT STUDIO lanserar en ring i rosa betong till förmån för bröstcancerforskningen. 50 kronor per såld ring skänks oavkortat alla dagar, året om.

"De flesta känner någon i sin närhet och vet vad ett cancerbesked innebär. Ingen kan göra allt för att stoppa denna hemska sjukdom, men alla kan göra något. Forskningen gör stora framsteg men behöver mer resurser, och det här blir vårt sätt att bidra.

Ringen symboliserar 'power' för oss och för många som köper den. Man behöver inte ha guld och dyra diamanter för att ta plats eller göra ett statement" - Josefin Pålsson och Anna Christians, grundarna av CRAFT STUDIO.

ÄDEL är en handgjord ring i rosa betong och nickelfri metall, och är ställbar för att passa alla.                       

HITTA RINGEN HÄR

Om Craft Studio

Craft Studio formger betongprodukter för hem, trädgård och offentliga utrymmen. Föremålen är tillverkade för hand i Sverige med fokus på genomtänkt funktion och hållbar design.

Företaget startades i år av Anna Christians och Josefin Pålsson och har sitt ursprung i Annas betonggjuteri i Skokloster. Duon brinner för att bevara och utveckla hantverkstraditioner och låter gamla metoder möta nya idéer.

För mer information, högupplösta bilder eller produktlån till fotograferingar, kontakta Mia Bolin på Tres PR.
Tel: 070–983 88 55   E-post: mia@trespr.se
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hemsida
Hemsida
E-post
E-post
Tryck här om du vill sluta få e-post från oss *|REWARDS|*