PRESSRELEASE      MARS      2019
 
Unikt och lokalproducerat hos CRAFT STUDIO

Succéduon lanserar vackert marmorerade betongföremål. 

CRAFT STUDIO startade våren 2018 av Anna Christians och Josefin Pålsson och har sitt ursprung i Annas betonggjuteri. Under det första intensiva året har de hunnit producera produkter till butiker över hela Sverige, till Belgien,
Island, USA och Tyskland. 
Lagom till CRAFT STUDIOs 1-årsjubileum lanseras en serie inredningsföremål och smycken i marmorerad betong. En teknik som Anna arbetat fram under flera års tid i gjuteriet utanför Stockholm. Att marmorera betong är en tidskrävande process där många faktorer påverkar slutresultatet.

"Det är spännande att öppna formarna efter varje gjutning eftersom mönstren blir så unika. De kan likna allt från väderfenomen, glaciärer och olika växter. Det är superkul att vi fått ett så härligt gensvar på våra marmorerade produkter.” säger Anna.
Med sin småskaliga produktion och genom att kombinera lokala råvaror med tidlös design skapar de föremål som uppskattas oavsett trender, stil och ålder. Ett hållbart tankesätt som driver duon framåt. 

"Varje dag får vi bekräftelse på att vi valt rätt väg när det gäller att producera småskaligt i Sverige och med en tidlös design. Efter vårt första händelserika år så är vi enormt taggade inför 2019." säger Josefin, den andra delen av
CRAFT STUDIO - duon. 
För mer information och högupplösta bilder gå gärna in på vår bildbank.
För mer information, högupplösta bilder eller produktlån till fotograferingar, kontakta Mia Bolin på Tres PR.
Tel: 070–983 88 55   E-post: mia@trespr.se
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hemsida
Hemsida
E-post
E-post
Tryck här om du vill sluta få e-post från oss *|REWARDS|*