PRESSRELEASE      JUNI      2019
 

Ett kärt återseende 
Kockums Jernverk – Design och kvalitet sedan 1875

Redan 1875 startade familjen Kockum sitt Jernverk och produktionen av emaljerade kärl och grytor. Absolut populärast var de på 1930-talet, då det hållbara materialet syns i vart och vartannat hem.
Sedan kom 1960-talet och de vackra, krämvita kärlen med tunn grön rand fasades ur de svenska köken för att ge plats åt plast.
 
Men tiderna ändras och tur är väl det. Idag är det plasten som fasas ut ur hushållen och det finns åter plats för kvalitet och form i köken. Med det bästa från 30-talet – som det hållbara materialet och designen – och en uppdaterad färgpalett har Kockums Jernverk åter kickat igång.
Den nya kollektion ger dig inspiration och glädje i köket genom att frambringa en känsla kring matlagningen som du inte upplevt förut. Med en tidlös form där tradition möter nutid, är föremålen vackra nog att stå framme, även mellan måltiderna.
I det noga utvalda startsortimentet hittar ni bl.a. kastruller, stekgrytor och ugnsformar. De olika produkterna finns i olika storlekar och färgkombinationer och fungerar utmärkt för alla typer av spisar och ugnar, inkl. induktion och gas. 
 
Allt Kockums Jernverk behövde göra var att vänta på sin tid. Och nu är den här, igen. 
 

För mer information och högupplösta besök vår bildbank.

 
För mer information, högupplösta bilder eller produktlån till fotograferingar, kontakta Mia Bolin på Tres PR.
Tel: 070–983 88 55   E-post: mia@trespr.se
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hemsida
Hemsida
E-post
E-post
Tryck här om du vill sluta få e-post från oss *|REWARDS|*