Ledvance tipsar: Små smarta armaturer där du som bäst behöver ljus men inte trodde det var möjligt.
Små förändringar gör den stora skillnaden

Nattskräck, mörk garderob eller kanske dålig belysning i båten? Ljus behövs men hur ska man lösa det? Projektet kan kännas oöverstigligt. Kanske måste el dras eller andra ingrepp behöver göras som innebär onödigt motstånd. Ledvance tipsar därför om lättmonterad och smidig belysning för både inom- och utomhusbruk. Batteridriven eller för enkel placering i befintliga eluttag.


 
Smarta batteridrivna lösningar för hemmet!
Linear LED mobile löser problemen för dig i trånga utrymmen som garderoben, klädkammaren, båten förrådet eller exempelvis som extra ljuskälla i köket under hyllor och i skåp. Linear LED mobile är energisnål armatur som drivs av batteri. Monteras enkelt genom tejp eller skruv på önskad plats. Finns i två längder, 200 mm och 300 mm samti vitt eller silverfärgat utförande. Silverfärgarde går dessutom att med hjälp av USB-kabel.

Produktinfo Linear LED Mobile:
Rek konsumentpris:
Vit 200mm 249kr
Vit 300mm 279kr
Silver (med USB-laddning) 200mm 279kr
Silver 300mm (med USB-laddning) 299kr
Enbart för inomhusbruk
Dag/natt- och rörelsesensor
Monteras med skruv eller tejp
Batteridriven

 
Den multifunktionella armaturen Nightlux Hall  lyser precis där det behövs. Den flexibla och praktiska LED-armaturen är batteridriven och kan användas utomhus, vilket gör den idealisk för entrén, gångvägen eller garaget. Den fungerar även perfekt som extrabelysning inomhus. Dess matta diffusor distribuerar armaturens kallvita ljus på ett sätt som garanterar en attraktiv, jämn belysning. Nightlux Hall är enkel att installera med hjälp av självhäftande tejp eller skruv. Den multifunktionella lampan levereras med batterier och är klar att användas direkt. Finns i vitt eller silver.

Produktinfo Nightlux Hall:
Rek konsumentpris: 159kr
För inom- och utomhusbruk
Dag/natt- och rörelsesensor
Monteras med skruv eller tejp
Batteridriven
 
 
Den batteridrivna multifunktionella armaturen Nightlux Torch levereras med ett praktiskt väggfäste som LED-armaturen kan tas bort från. Den här funktionen innebär att Nightlux Torch är extremt flexibel – och den kan till och med användas utomhus (trädgård, camping etc.) Den multifunktionella armaturen är också en perfekt natt-, entré- eller ficklampa. Rörelsedetektor ser till att du sparar energi och gör det möjligt för dig att använda armaturen som en extra säkerhetsåtgärd. Finns i vitt eller silverfärgat utförande.

Produktinfo Nightlux Torch
Rek konsumentpris: 149kr
För inom- och utomhusbruk
Dag/natt- och rörelsesensor
Monteras med skruv eller tejp
Batteridriven
 

 
Snygga lösningar för ett upplyst hem, anslutna via eluttaget.
Lunetta Hall
Sov skönare i en rogivande och mysig atmosfär med nattlampan Lunetta Hall. Lampan sprider ett varmvitt ljus som får både barn och föräldrar att sova gott. Tack vare dag/natt-sensorn är det väldigt enkelt att använda nattlampan – den tänds automatiskt när skymningen faller. En perfekt armatur som lämpar sig för dem som önskar få ledljus under natten. För barnen som tassar in till trygg famn eller den som behöver besöka toaletten nattetid.

Produktinfo Lunetta Hall:
Rek konsumentpris: 129 sek
Integrerad dag/natt -sensor
Enbart för inomhusbruk
Ansluts via eluttag
 
I Lunetta-serien ingår även Lunetta Shine en armaturer som finns både i varmvitt ljus och i ett färgväxlande RGB-utförande. En dag/natt-sensor aktiverar lampan när solen går ner, vilket ger dig ett behagligt sken hela natten. Den här armaturen är en perfekt nattlampa i barnens sovrum.

Produktinfo Lunetta Shine:
Rek konsumentpris: Lunetta Shine 129kr, Lunetta Shine RGB 169kr.
Integrerad dag/natt -sensor
Enbart för inomhusbruk
Ansluts via eluttag
I detta pressmeddelande finner du ett urval av Lunetta och Nightlux sortiment från Ledvance. Miljöbilder och frilagda bilder finner du via denna länk https://www.dropbox.com/sh/348bof2fvjaxicu/AAByCqMu7WqLUJI-apS4XKA0a?dl=0
Alternativt hämta via Tres Pr:s bildbank. Saknar du lösen? Maila info@trespr.se så skickas ett lösen.Du är alltid välkommen att höra av dig vid frågor eller önskemål om lån.
Website
Instagram
Copyright © *2019* *Tres PR Plodder PR*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*