PRESSRELEASE   •   JUNI   •   2021
 

FÖRNUFTIGT HANTVERK FÖR DITT KÖK


När allt styrs av masstillverkning och snäva koncept är HärjedalsKök den svenska kökstillverkaren med en hållbar idé om modern design. Från start har man fokuserat på en förnuftig hantverksmetod som ger kunden så mycket mer, från första mötet till det färdiga köket. Och allt börjar alltid med ett besök hemma hos dig. 
HärjedalsKök skapades för snart trettio år sedan av några drivna entreprenörer som tyckte att alla borde få förnya sina kök förnuftigt och snyggt, på egna villkor. Tanken kom ur en tradition av hantverk och träarbete typisk för Härjedalen. Det födde en smartare idé om att alltid utgå från kundens förutsättningar. Och en egen metod som bygger lika mycket på ansvar för resultatet som på kärleken till hantverket.

Ett HärjedalsKök startar alltid med ett gratis hembesök. För där måste man börja. I lugn och ro hemma hos dig. I rätt ljus och rätt miljö. Med en köksexpert som kan både inredning och hantverk. En duktig yrkesmänniska som ser på plats vad som behövs. Så att inget rivs eller slängs i onödan. Det sker såklart på en tid som passar. Därför har HärjedalsKök alltid ”öppet”. Alla dagar i veckan. Var du än bor!

Idag vet vi att mer än hälften av alla köksrenoveringar kan göras utan att byta allt. Med HärjedalsKök får du ett nytt måttanpassat kök installerat och klart på bara en dag. Utan att riva det gamla.
 
För mer information och bilder besök vår bildbank
För mer information, högupplösta bilder eller produktlån till fotograferingar, kontakta Mia Bolin på Tres PR.
Tel: 070–983 88 55   E-post: mia@trespr.se
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hemsida
Hemsida
E-post
E-post
Tryck här om du vill sluta få e-post från oss *|REWARDS|*