PRESSRELEASE   •   JUNI   •   2021
 
HärjedalsKök

 
SMART SVENSK IDÉ FÖR HÅLLBAR RENOVERING
HärjedalsKök är den svenska kökstillverkaren med en bättre, mer hållbar idé. Från egna fabriken i Funäsdalen levererar de skräddarsydda köksluckor, kökslådor och inredningar till befintliga stommar av alla sorter. För att smart förnya ett kök utan att riva det gamla. 
Visste du att de flesta köksrenoveringar görs utan att flytta på vare sig vatten, avlopp eller vitvaror? Genom att behålla och bygga på gamla köksstommar skapar HärjedalsKök ett smartare alternativ för både miljön och plånboken. Alla kök designas på plats hos kunden, och tillverkas sedan måttbeställda i den egna fabriken i Funäsdalen. 
 
När de skräddarsydda köksluckorna och lådorna är klara, tar egna montörer över för att snabbt leverera och montera. Och eftersom de slipper riva det gamla köket tar det bara en dag att utföra jobbet. HärjedalsKök låter dig äta frukost i ditt gamla kök för att sedan komma hem och laga middag i ditt nya!
 
Vi på TRES PR är stolta över att få representera HärjedalsKök med ett nytt visningskök i vårt showroom. Varmt välkomna till oss för att lära känna en spännande svensk kökstillverkare med en unik idé. 
 
För mer information och bilder besök vår bildbank
För mer information, högupplösta bilder eller produktlån till fotograferingar, kontakta Mia Bolin på Tres PR.
Tel: 070–983 88 55   E-post: mia@trespr.se
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hemsida
Hemsida
E-post
E-post
Tryck här om du vill sluta få e-post från oss *|REWARDS|*