PRESSRELEASE   •   APRIL   •   2022

Vasen KROKUS, exklusivt formgiven för Fine Little Day, är en poetisk och organisk klockformad skulptur, där Kristine Thenman binder samman sina olika konstnärliga färdigheter såsom teckning och skulptur. 
 

"Jag älskar att modellera. Att låta handen arbeta intuitivt och hitta former i lerklumpen. Vasen kom till när jag behövde några små vaser till barnens första vårbuketter, de utan löv och inte så mycket stjälk för den delen heller. Krokusen är en favorit när den dyker upp som en färgklick i det grå-beiga fjolårets gräs, tidigt på våren.”
- Kristine Thenman

 


KROKUS är tillverkad av lergods och finns i fyra storlekar och tre färger. Med eller utan blommor i den fångar den uppmärksamheten i rummet. Den toppiga bladformade kanten möjliggör för kompositioner där stjälkar kan vila mellan bladen. Den är lika fin att arrangera i grupp med flera storlekar som att placera solitär på bordet. Vasen är formgjuten och glaserad på hantverksmässigt vis. Handens närvaro finns alltid kvar i slutprodukten, vilket gör dem unika.
 

För mer information, högupplösta bilder eller produktlån till fotograferingar, kontakta Mia Bolin på Tres PR.
Tel: 070–983 88 55   E-post: mia@trespr.se
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hemsida
Hemsida
E-post
E-post
Tryck här om du vill sluta få e-post från oss *|REWARDS|*