PRESSRELEASE   •   JUNI   •   2022

Mer färg i köket med HärjedalsKök


HärjedalsKök bjuder på mer variation i köket med nya färgtoner inspirerade av naturen runt den egna fabriken i Härjedalen. Nu vågar vi äntligen släppa in färgerna i våra hem igen, och HärjedalsKök visar hur du får färg på tillvaron också i köket. 


Rosémosipparosé är namnet på HärjedalsKöks nya färg som hämtat sin inspiration från de svagt rosa stråken hos Härjedalens egen landskapsblomma, mosippan. 


- När den låga kvällssolen faller över knippen med mosippor skiner de tillbaka i en dämpat ljusrosa färgton som också påminner om den klassiska gamla mormors-pastellen. Det är en ton som matchar otroligt snyggt till våra trä- och naturfärger som har blivit så populära, säger Mattias Forsman, Marknadschef på HärjedalsKök.

Ursprunget till den nya färgen kommer från det ökade intresset för blommor och blomstermönstrade tapeter. Och eftersom den matchar många av de nu så populära naturfärgerna passar den helt enkelt otroligt bra i alla natur- och trä-inspirerade miljöer, där den skapar en kärleksfull blinkning till äldre tiders klassiska pastelltoner. Effekten blir att en kökslucka i Rosémosipparosé ger omgivningen en ton som är varm och moderiktig, i ett kök som ändå känns både sobert och hemtrevligt. 
 

Med Rosémosipparosé kan du återskapa en gammaldags dröm i puder-rosa som nu känns så modern att den passar lika bra i det trendiga designköket i stan som i ett klassiskt lantkök. Tack vare HärjedalsKök har en klassiker hittat tillbaka till hemmets viktigaste rum.

För mer information, högupplösta bilder eller produktlån till fotograferingar, kontakta Mia Bolin på Tres PR.
Tel: 070–983 88 55   E-post: mia@trespr.se
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hemsida
Hemsida
E-post
E-post
Tryck här om du vill sluta få e-post från oss *|REWARDS|*