Nyheter att njuta av både utomhus & inomhus

En viktig pusselbit för Kockums Jernverks nyheter är att produkterna är funktionella och fungerar bra både inom- och utomhus. Matlagningstrenden med hemmagjorda pizzor och hamburgare är fortfarande högaktuell. Därför utökar Kockums Jernverk sortimentet med ett nytt pizzastål i svenskt kolstål, pizzaspade i tre varianter, en eldställning i rostfritt stål, ett stekbord samt ett vidareutvecklat smashjärn.

Gör restaurangpizzor hemma

Grädda goda pizzor eller bröd på Kockums Jernverks smidiga bak och pizzastål. Fungerar i ugn, på alla spishällar, på grill eller över öppen eld. En praktisk produkt i all sin enkelhet.


Produktinformation
Bak/Pizzastål med uppvik, tillverkade i Anderstorp
Material: Svenskt kolstål
Mått: 37 cm x 33 cm x 3 cm
Vikt: 5730 g
Rek. konsumentpris: 999 sek
Med Kockums Jernverks pizzaspade av rostfritt stål placerar du enkelt degen på pizzastenen eller grillgallret och tar smidigt bort den när allt är färdiggräddat. Finns i detta standardutförande men även med handtagsskydd av neopren eller Tärnsjöläder.

Produktinformation
Pizzaspade av rostfritt stål, tillverkade i Anderstorp
Design: Finns även med handtagsskydd av neopren eller Tärnsjöläder
Mått: 51 cm x 29 cm x 5 cm
Vikt: 1500 g
Rek. konsumentpris: 699 - 949 sek

Laga mat utomhus året om

För att enkelt ta med sig matlagningen ut i naturen har Kockums Jernverk tagit fram en smart eldställning som passar deras nya stekpannor/pajformar och stekbord. Trä bara i stativen och vips har man en ställning för matlagning över öppen eld. Passar lika bra att använda på sommaren som på vinterhalvåret. Stekpanna/pajform ingår ej.
 

Produktinformation
Eldställning i rostfritt stål, tillverkade i Anderstorp
Mått: Höjd till botten av panna ca 23 cm, Höjd, 37 cm
Vikt: 590 g
Rek. konsumentpris: 399 sek

Smartaste stekbordet

Lyft matlagningen både inomhus och utomhus till en ny nivå med Kockums Jernverks smidiga stekbord som går utmärkt att använda på såväl induktion, grill eller öppen eld. Genom att stekbordet redan är inbränt med vegetabiliska oljor är det färdigt att användas på direkten. Smasha burgaren, stek grönsaker, kött eller fisk och lyft ut hela stekbordet till middagsbordet vid servering. Föredrar man matlagning utomhus rekommenderas den smidiga eldställningen. Oavsett var man önskar använda Kockums Jernverks stekbord är sannolikheten att man erbjuds nya spännande matlagningsminnen och minnesvärda smakupplevelser given!

Produktinformation
Stekbord, tillverkat i Anderstorp
Material: Kolstål
Mått: 63x27x3,5 , Stekyta 45x22 cm
Vikt: 4500 g
Rek. konsumentpris: 1249 sek

 

Två i ett - smasha och flippa burgarna

Två i ett, smashjärn och stekspade i stilfull design, finns med bekvämt handtagsskydd av neopren och Tärnsjöläder. Smashjärnet hjälper dig att få en hamburgare med jämn tjocklek och perfekt stekyta. Med den främre fasade kanten blir det enkelt att komma åt att vända köttet. 

Samarbetet med Tärnsjö Garveri fortsätter och tar produkterna till ännu en nivå med handtag där varje läderdetalj är unik.

Produktinformation
Smashjärn med grillspade av neopren, tillverkade i Anderstorp
Material: Svenskt rostfritt stål
Design: Finns med handtagsskydd av Tärnsjöläder eller neopren.
Mått: 29,2 cm x 14 cm x 5,9 cm
Vikt: 720 g
Rek. konsumentpris: 549 - 749 sek

Design och kvalitet sedan 1875

Vi lever i en era där vi samlar intryck från det förflutna, för att förbättra framtiden. Hos Kockums Jernverk har form, tradition och hållbarhet fått stå i fokus. Vi har bevarat det skandinaviska färg- och formspråket, det historiska arvet och den långa hantverkstraditionen. Detta i kombination med en ständig strävan efter det samtida som gjort att de största utmaningarna varit att hålla en bra balans där det traditionella möter det nya. Kvalitet, historia, färg och hantverk ska tala för vårt unika produktutbud och sortiment i en ny och modern tappning med en tydlig skandinavisk prägling, samt en internationell expansion i fokus. Vårt mål är att tillgängliggöra bra, kvalitativa köksprodukter. De ska dessutom vara vackra nog att du vill låta dem stå framme även mellan måltiderna.

"Stilfull design för köket, dukningen och allt däremellan", - Kockums Jernverk.
Är du intresserad av Kockums historia? Titta då på detta klipp!
Kockums Jernverk har fortsatt hög fokus på närproducerat och är stolta över den produktion som nu finns i Anderstorp. Där tillverkas det högkvalitativa produkter i svenskt stål med snygg design och finish. Dessutom finns där en egen inbrännings-line för att erbjuda kunderna en produkt som är inbränd och klar för omedelbart bruk. 
 
Bilder och utlån
Kontakta Ulrika på Plodder PR ulrika.gorefalt@plodder.se 
eller Mia Bolin på Tres PR info@trespr.se

För åtkomst till bildbank tryck här, lösenord: kungsklippan

Du är alltid välkommen att höra av dig vid frågor eller önskemål om lån!
Facebook
Instagram
Website
Copyright © *2022* *Tres PR & Plodder PR*
All rights reserved.