Somriga nyheter!

Design Lina Johansson är det lilla företaget med det stora hjärtat som har tillverkat skandinavisk design sedan 2012. I designprocessen läggs alltid stor vikt vid hållbarhet, hög kvalité samt att produkterna ska vara praktiska och ge en hög hemtrevnadskänsla. I detta pressbrev presenteras två sommarnyheter ur sortimentet, mönstret Lucky och Dotty, som återfinns i kuddar och sängöverkast. Utgångspunkten i tillverkningsprocessen var att skapa tyger som inte finns på marknaden, som sticker ut lite extra:
 
”Jag ville ta fram produkter som passar lika bra i en modern lägenhet som i ett gammalt torp. Med en fin kombination av mönster, färger, material och textur”, säger Lina.

Som pricken över i:et

Ge vardagsrummet eller sovrummet ett nytt uttryck med Dotty kuddfodral i gräddvit eller överkast i grått. Enkelt men elegant, med en härlig textur. 

Tips! Allra snyggast blir det att kombinera överkastet med matchande kuddfodral. 
 
Produktinformation
Kuddfodral Dotty gräddvit i 100% bomull
Färg: Finns även i grått
Mått: Kuddfodralens yttermått är ca 52x52cm, passar innerkudde i stl 50x50cm
Rek. konsumentpris 350 sek

Överkast Dotty grå i 100% bomull
Färg: Finns även i gräddvit
Mått: 260x260 (passar dubbelsäng)
Rek. konsumentpris 1350 sek

Klä din säng i klöver

Överkast Lucky draperar sängen till en inbjudande klöveräng. Materialet är i 100% bomull, med krinklad textur. Finns även i kuddfodral i färgerna grönt, grå/beige och rosa/gul.

Visste du att?
Både Lucky och Dotty är Oeko-tex godkända vilket innebär att tygerna är fria från ohälsosamma kemikalier. Snälla för både dig och naturen.
 
Produktinformation
Överkast Lucky i rosa/gult i 100% bomull
Färg: Finns även i grönt och grå/beige
Mått: 260x260 (passar dubbelsäng)
Rek. konsumentpris 1795 sek

Kuddfodral Lucky i 100% bomull
Färg: Finns i tre färgställningar  
Mått: Kuddfodralens yttermått är ca 52x52cm, passar innerkudde i stl 50x50cm
Rek. konsumentpris 395 sek

Om Design Lina Johansson

Lina startade sitt företag 2012, direkt efter hennes kandidatexamen i Textildesign vid Textilhögskolan i Borås. Hennes mål var att snabbt komma igång med arbetet som textildesigner och jobba utifrån hennes egna villkor, för att kunna förverkliga sina drömmar och idéer.

Filtar, mattor, överkast med mera – alla produkter i sortimentet är formgivna och framtagna för att bli väl använda och väl omtyckta! Material och kvaliteter väljs med stor omsorg, och i formgivningen balanseras funktion och estetik. Förhoppningen är att produkterna ska användas, älskas och åldras i ditt hem och bli dina personliga favoriter.

Företaget Design Lina Johansson har sedan sin start vuxit och finns nu även internationellt. Produkterna finns att köpa online och i butiker i ett tiotal länder.

"Jag vill att den hemtextil jag formger ska uppskattas och användas! Mina produkter är inte bara dekorativa, de är praktiska och användbara. En matta ska man gå, krypa och dansa på, en filt ska man gosa in sig i, och en bordsduk ska man spilla på", säger Lina Johansson.
Bilder och utlån
Kontakta Ulrika på Plodder PR ulrika.gorefalt@plodder.se
eller Mia Bolin på Tres PR info@trespr.se.
Du är alltid välkommen att höra av dig vid frågor eller önskemål om lån!
Website
Instagram
Facebook
Copyright © *2022* *Tres PR Plodder PR*, All rights reserved.