Klint - Det självklara valet för den moderna färgälskaren

Nu med 60 nylanserade kulörer

Klint har alltid haft som mål att erbjuda färger till människors drömhem. Färg gör skillnad och det är viktigt att kunna hitta rätt. Precis som vi alla är unika har vi också unika drömmar för våra hem. Med expertis och dedikation har Klints färgsättare omsorgsfullt tagit fram 60 nya kulörer och erbjuder nu totalt 115 stycken. Med spaning efter de senaste trenderna, observationer av naturen och otaliga tester presenteras nu kulörerna för framtidens hem. Nytt är också att samtliga numera även erbjuds som snickerifärg. Färgsätt, matcha eller skapa färgkrockar.

Scuba- ny kulör för både snickerier och vägg/tak
Vi ställer frågor till färgsättaren Anna Hallensjö:

Hur har tankarna gått vid framtagningen? 60 kulörer är ett otroligt stort arbete. Hur har urvalsprocessen gått till?

Efter våra kunders efterfrågan och med inspiration från natur, konst och kreatörer har vi stolt utökat vår palett. Vi har under processen testat hundratals kulörer i olika ljus för att få fram den perfekta nyansen av varje enskild kulör.

Klints färgpalett finns nu även i snickerifärger. Berätta gärna om denna del av ert sortiment.
Vi erbjuder nu möjligheten att måla samtliga av våra kulörer på möbler och snickerier med färg som fäster på trä och metall. Detta är ett naturligt steg för oss att ta då vi anser att färg inte bara sitter i väggarna. Använd med fördel snickerifärgen för att måla ton i ton med väggar och tak eller för att lyfta detaljer och möbler med poppande kulörer.
 
En av de nya kulörerna, Örtagård, från lanseringen 2022

Paletten blir dubbelt så stor

De senaste månaderna har det arbetats särskilt hårt för att ta fram ett alldeles speciellt urval av 60 helt nya kulörer till Klints palett. Paloma, Boogie, Ebba, Limón, Earl Grey med flera – alla är de efterlängtade tillskott till en växande färgfamilj. Anna lyfter fem av sina favoriter.

Något magiskt sker när en ny väggfärg får samspela med färgerna i ett hem. Att skapa en harmonisk känsla i mötet mellan inredning och färgerna på väggar och golv kan vara en riktig utmaning. Våra egna inredare på Klint är experter på just det. Tillsammans med skandinaviska kreatörer, designers och företag har vi handplockat föremål som harmoniserar med Klints kulörer i vår styling, säger grundaren Daniel Öhman.

Färgexperten Anna Hallensjö väljer fem färger ur den nylanserade paletten: Villekulla, Lagotto, Scuba, Örtagård och Kjaereste!
 
K28 — Villekulla
En lekfull och levande gul som man blir alldeles lycklig av. Villekulla är ljus, klar och väcker målade ytor till liv. Perfekt för snickerier och möbler, eller som huvudrollsinnehavare på vägg eller tak i en färgstark inredning.
 
K45 — Lagotto
Med sitt stilrena men behagliga uttryck är Lagotto en lagom mörk brun. Som en relativt allsidig kulör kan en göra sig bra på många olika ytor, från sovrum och vardagsrum till snickerier och detaljer.
K56 — Scuba
Klar, ljus och blå. Självklar har ett modernt och friskt uttryck med inspiration från det klaraste av vatten, som med en gnutta rött i sig sedan gör färgen varm och ljuv. Vill du inreda med färg och söker en ljusblå har du hittat rätt.
 
K80 — Örtagård
En varm och mustig men inte allt för mörk grön. Likt en smakfull ört i ett litet kryddland skapar ger Örtagård det där lilla extra till ett hem. Passar bra i sovrum och matchas gärna med gula, beiga eller jordnära toner.
K105 — Kjaereste
Vår ljusa dusty pink. En perfekt blandning mellan grå och rosa utan att bli kall. Kjaereste är ett bra val för dig som vill inreda med färg utan att det tar över, eller för första gången testa på att inreda med rosa.
Vill du veta mer? Besök www.klinthome.se
Önskas prover eller pressbilder? Kontakta TresPR eller Plodder PR. Pressbilder når du även via TresPRs bildbank.
Vi nås även på mail eller mobil:
Tres PR: info@trespr.se  -  0709-838855
Plodder PR: ulrika.gorefalt@plodder.se - 0708-270553

 
Website
Instagram
Facebook
Copyright © *2019* *Tres PR Plodder PR*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*