Elegans i minsta detalj med personlig brodyr från Bylinen
 

Bylinen tar heminredning till nästa nivå med personlig brodyr på sina exklusiva linnetextilier. Genom att erbjuda broderier av namn, monogram eller personliga hälsningar vill de förmedla en unik touch till varje dukning och hem. 

Det svenska mor-och dotterföretaget Bylinen fokuserar på eleganta hemtextilier i linne och erbjuder bland annat servetter, dukar och handdukar som passar till både vardag och fest. Nu erbjuder Bylinen även personlig brodyr på flera av sina produkter.


- I vår familj har vi alltid handbroderat personliga servetter med alla familjemedlemmars namn. När vi fått nya familjemedlemmar har vi välkomnat dem med deras egna personliga servetter, vilket blivit en fin och väldigt uppskattad gest. Vi ville därför ta vår familjetradition vidare och sprida den till fler, säger Helena Resare Monsén, grundare till Bylinen.
 

Förutom att det känns fint och härligt att addera personlig brodyr till servetter, så spar det även tvätt då servetterna kan återanvändas flera gånger innan de behöver tvättas. Dessutom behövs inga servettringar då servetterna blir en del av dukningen.
 


Personligt broderade servetter, handdukar och badrockar är även den perfekta gåvan. Eller varför inte göra bröllopsfesten eller middagsbjudningen extra personlig med namnbroderade servetter som gästerna får ta med sig hem som ett minne efter kvällen?
 

- Vi ser just nu att många beställer namnbrodyr på servetter, men även att många vill ha handdukar och badrockar med monogram. Det adderar en extra nivå av unikitet och personlighet till hemmet, som jag tror att många uppskattar, säger Helena Resare Monsén, grundare till Bylinen.
 

Bylinen erbjuder personlig brodyr på i stort sett hela sitt sortiment. Välj mellan fyra olika typsnitt samt färgval och placering utifrån produkt och skapa din nästa drömprodukt.
 


Bylinen Stockholm är ett svenskt varumärke som startades med en vision om att skapa eleganta och moderna linnetextiler till hemmet. Alla produkter är producerade på ett etiskt och hållbart sätt i Europa. Bylinen vill skapa produkter som används och älskas i många år framöver, och är därför designade med tidlös design och skapade i slitstarkt högkvalitativt linne.
 

Pressbilder: miljö- samt frilagda, laddas ner från bildbanken hos Tres PR

För mer information, högupplösta bilder eller produktlån till fotograferingar, kontakta Mia Bolin på Tres PR.

Tel: 070–983 88 55   E-post: mia@trespr.se

Instagram
Website
Email