Två hjärnor tänker bättre än en! Det tänker vi ta fasta på.

Hej!
Mia & Ulrika här. Vi har något att berätta!
För enmansbyråer som Tres Pr & Plodder PR blir samarbeten en viktig ingrediens för goda resultat och lustfyllt arbete. Tres PR & Plodder PR vilar på samma värdegrunder och vi har otroligt kul när vi jobbar tillsammans! Detta borgar för stark närvaro, spännande samarbeten och dynamiska resultat. Vi har båda gedigen erfarenhet och kunskap om branschen, men har saknat en kollega. Nu har vi varandra!

Vi är båda så glada över att kunna berätta om vårt gemensamma samarbete. Vi kommer fortsättningsvis driva våra respektive byråer men också ha en rad gemensamma kunder. För din del lär enda skillnaden bli att vi emellanåt kontaktar dig gemensamt och att du kommer se oss dyka upp tillsammans.
Tres PR:s showroom är fortsättningsvis på Kungsklippan dit du alltid är välkommen för utlån och en kopp kaffe. Plodder PR verkar från landets södra delar. Kom gärna och hälsa på!
Första gemensamma kund är Ledvance, en tillverkare av ljuskällor och armaturer. Du kommer att möta ett axplock ur deras senaste kollektion i Tres PR:s showroom, med start nu i augusti.